Welkom!

... op de website van de Belangengroep Theresia & Spoorzone

Shine

Cool eh!

Giving you rotating images in the header with links

Churches

A Header Slideshow

And link to anywhere from the image...

Civic Involvement

Actueel...

Action

Kalender

January 2023
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Parkeerproblemen delen

24 February 2015 door Jan Jaap | 0

In het buurtcafe werd gesteld dat u op onze site kunt reageren.
Laat uw reactie hier achter.

4 Reacties on “Parkeerproblemen delen”


 1. Remco zei:

  Naar aanleiding van de bijeenkomst wil ik graag het volgende nog melden:
  – een mogelijk goede oplossing is het invoeren van een blauwe zone. Deze is waarschijnlijk snel in te voeren zonder al te hoge kosten voor de gemeente en de bewoners

  Hierdoor zijn we waarschijlijk ook snel af van de bekeuringen die de bewoners vaak krijgen omdat ze nergens kunnen parkeren in hun eigen straat of de straten eromheen. Mensen die nu de overlast veroorzaken kunnen niet iedere 2 uur de parkeerschijf komen verzetten.


 2. Jan Jaap zei:

  Dank voor uw reactie
  Lijkt idd de meest voor de hand liggende optie
  Laten we hopen dat de gemeente nu ook eens aan de burgers denkt


 3. Roel zei:

  Hierbij nog wat opmerkingen van mijn zijde:
  – In de presentatie werd aangegeven da de nieuwe bewoners van het Clarissenhof een parkeervergunning voor de garage kunnen aanvragen kosten ergens rond de 50 euro per maand. Kunnen deze bewoners ook een vergunning voor de straat aanvragen? Kosten 10 euro per maand. Zouden nl al deze bewoners de veel goedkopere vergunning nemen in plaats van een plek in de garage dat veel duurder is, hebben we een megaparkeerprobleem.
  – Is er al gekeken naar de problemen die dit alles voor de twee scholen met zich meeneemt. Helemaal voor de Tiliander die bij het invullen van het Clarissehof helemaal geen parkeervoorziening meer voorhanden heeft.
  Ik wil BST en / of de bewoners benadrukken dat het mij goed lijkt om voor Theresia de anticiperen op hetgeen dat komen gaat. Nu is bij de gemeente al bekend vanaf wanneer de problematiek zich waarschijnlijk voor gaat doen. Denk aan in gebruik nemen Clarissen, in gebruik nemen Moskee etc. Als het invoeren van vergunningen driekwartjaar duurt kunnen we beter zorgen dat we er klaar voor zijn voor de parkeerproblematiek ontstaat dan dat we het traject op gaan starten als de problematiek ontstaat.


 4. Jan Jaap zei:

  Terechte opmerking
  In besprekingen gaan we kijken in hoeverre de gemeente hier ook oog voor heeft, en zo niet gaat krijgen